Borchuus in Beeld dag

Algemeen

Varsseveld - Het Borchuus in Varsseveld houdt een welkom-terug-dag voor de verenigingen die in het Borchuus zijn gevestigd op zaterdag 25 september van 10.00 tot 15.00 uur. 

“Na een jaar waarin we toch weinig konden organiseren, hopen we met ons allen dat het weer een actief en gezellig verenigingsjaar gaat worden”, melden beheerders Hans en Mirjam. “We geven deze dag onze verenigingen/clubs de gelegenheid zich te presenteren en promoten.”
Het gaat om een ontspannen, leuke en gezellige dag, waar mensen kunnen binnelopen om te zien hoe het Borchuus er van binnen uitziet en wat daar allemaal gebeurt. Tevens gaat de Hobbytante Varsseveld in de Agora enkele creatieve workshops verzorgen en zijn producten van de Hobbytante te koop. Voor een natje en droogje wordt ook gezorgd. De koffie staat klaar en er is ook een kop soep te koop.
Buiten op het terras staat Pago-Pizza uit Gendringen, met pizze die in hout gestookte steenoven op authentieke wijze gebakken worden. Het versbereide pizzadeeg wordt ter plekke met de hand gevormd en met verse ingrediënten belegd.