FoefelFestijn

Ulft - Het eerstvolgende FoefelFestijn is op zaterdag 2 oktober in het Wapen van Ulft, van 16.00 tot 00.00 uur.  Entree is vijf euro.

Deze achtste editie van het minifestival in het Wapen van Ulft heeft als thema 'Genderbender', met andere woorden: alle geslachtsnormen worden overboord gegooid. Als altijd heeft het FoefelFestijn een uiteenlopend programma met veel muziek, literatuur, dans en vunzige grappen. In verband met de coronamaatregelen wordt er gescand voor toegang en eindigt de avond om middernacht.
Met optredens van onder andere: Gerjon Gijsbers, Benno & the Guys from Amsterdam, SANCA's, Liquid Love Machine, der Einzelgänger, Michelle G-Spot, Dan Mango, Periot, Kitty Hawk, Shock Royal, Cannibalistic Sqvirrel & DJ Ronnie Ramkraak.
Kom verkleed als het geslacht waar u zich prettig bij voelt. De best verklede bezoeker wint een doos lp's.


Partytime met VroegZat 

ULFT - Nu er einde is aan de corona-tunnel en heel Nederland toe is aan een feestje, komt VroegZat naar het DRU Industriepark. Op zaterdag 2 oktober is deze bijzondere party in het poppodium.

VerogZat brengt het nachtleven terug naar de avond. Evenveel feest, maar eerder op de avond, van 19.30 tot 00.00 uur. Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten. De minimumleeftijd is 18-plus. Kaarten kosten 13,50 euro en de verkoop gaat via de website. 


dru-industriepark.nl


Keuring van rijbewijs voor 75-plus

Varsseveld - De eerstvolgende Rijbewijskeuring 75+ staat gepland op zaterdag 16 oktober in het Borchuus te Varsseveld. De kosten bedragen 25 euro. 

Opgave bij R.van der Meulen: rijbewijskeuringvarsseveld@gmail.com of 06-38967875. Hierbij vermelden naam, telefoonnummer en verloopdatum.