Varssevelds Mannenkoor laat zich weer horen

Varsseveld - De strikte maatregelen in verband met corona worden langzaam maar zeker steeds verder versoepeld en mag het Varssevelds Mannenkoor zich ook weer laten horen en zien. Als gebruiker van het Borchuus in Varsseveld neemt het koor deel aan de, door het Borchuus, georganiseerde dag Borchuus in Beeld.

Op zaterdag 25 september is het Varssevelds Mannenkoor die dag van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig in de Grote Zaal en staat met diverse leden klaar om vragen te beantwoorden en informatie te verschaffen over onder meer lidmaatschap en donateurschap. Via een groot scherm zullen fragmenten te zien en te horen zijn van diverse concerten die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.
Om een goed beeld weer te geven wat repetities inhouden bij een koor zullen er twee repetities worden gehouden vanaf 13.30 uur onder leiding van dirigent Wim Ruessink, waarbij uiteraard eenieder welkom is en aanwezige mannelijke bezoekers wellicht mee willen doen om te ervaren wat het is om te zingen met een grote groep mannen.