Repair Café gaat weer van start

SILVOLDE - Het Repair Café in Silvolde gaat weer ban start na de coronapandemie. 

Op zaterdag 9 oktober is men tussen 10.00 en 13.00 uur weer welkom in De Schuylenburgh in Silvolde met kapotte kleine meubeltjes, elektrische apparaten, kleding, et cetera. "U doet onze vrijwilligers een groot plezier wanneer u de spullen schoon aanbiedt ter reparatie", aldus de organisatie. "Om grote drukte te voorkomen, vragen wij u om alleen te komen."
Als corona niet weer roet in het eten gooit, staan de vrijwilligers iedere tweede zaterdag van de maand weer klaar om reparaties uit te voeren en kennis te delen. Een vrijwillige bijdrage voor deze diensten wordt zeer gewaardeerd.
"Zo zorgen we samen voor een beter milieu en het is natuurlijk ook gunstig voor uw portemonnee."


Lifestyle to b. in actie voor Villa Pardoes

TERBORG - Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar, een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde tijd samen. 

Wie de Villa Pardoes Vitamine D3 25mcg of D3 75mcg koopt, doneert daarmee vijftig cent aan de stichting.
In de Villa Pardoes Vitamine D3 verpakking kan naast de Villa Pardoes winkelmunt ook een oranje winkelmunt verstopt zitten. Wie deze oranje munt vindt, wint een sprookjesachtige beleving voor vier personen. Wie wint, kan bellen met 085-2220018.
Meer informatie op de Facebook en Instagram van Lifestyle to b. van Brigitte Gregoor. Zij is gevestigd aan de Silvoldseweg 3 in Terborg.


Beginnersgroep line dansen

HEELWEG - Heelwegs Belang is aan het peilen of er belangstelling is voor een beginnersgroep line dansen.

De groep kan op maandagmiddag in het Buurtschapshuus in de Heelweg terecht. Iedereen is welkom. Voor meer info en /of opgave bel Paulien te Pas: 0315-244355.