Nicole Jansen-Bennink. Foto: Fris & Vitaal

Nicole Jansen-Bennink. Foto: Fris & Vitaal

Fris & Vitaal

FRIS & VITAAL viert opening met open dag

GENDRINGEN - Gendringen heeft er sinds april 2021 een yoga en gezondheidsstudio bij. FRIS & VITAAL is opgericht vanuit de passie van Nicole Jansen-Bennink. Op zondag 17 oktober van 12.00 tot 17.00 uur kan iedereen – omdat het weer mag - kennismaken met haar yogastudio en met de andere bedrijven die ondernemen vanuit het pand FRIS & VITAAL.

Nicole Jansen-Bennink, eigenaar van FRIS & VITAAL, vertelt dat er met haar yogastudio een lang gekoesterde wens in vervulling is gegaan. Toen ze in mei 2019 het pand aan de Wiekenseweg 11 zag, wist ze direct dat deze stek en dit pand ideaal zou zijn voor het verwezenlijken van haar droom; haar eigen yogastudio.

Yoga en adem
Sinds 2010 verdiepte Nicole zich in bewuster leven, waardoor haar persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling kwam. Toen ze dat steeds beter in de gaten kreeg, besloot ze andere keuzes te maken. Een heel belangrijke stap in haar proces was het stoppen met haar schoonheidssalon en te starten met een yogaopleiding. Inmiddels is ze naast yogadocent ook ademcoach. 

Bedrijven
Nicole: "Omdat het FRIS & VITAAL pand meer ruimte biedt, ben ik op zoek gegaan naar bedrijven en initiatieven die passen bij mijn visie en missie. Stuk voor stuk bieden ze prachtige diensten die je als mens beter maken. Alle bedrijven die ondernemen vanuit FRIS & VITAAL of er activiteiten ontplooien, dragen bij aan het verbeteren van leefstijl, vitaliteit, persoonlijke groei en/of verbeteren van het zelfvertrouwen. Het is een aanwinst voor ons dorp! Ik ben er zo blij mee.”
Op 17 oktober doen mee: Beautybeleving (schoonheidssalon), RiVA Body-reset (praktijk voor gesprek en massage), Larissa Coach (lifestyle & Mental coach), FoodLies (voedingsdeskundige, receptontwikkelaar, foodfotograaf, content creator), Praktijk Claudia Harmsen (energetische therapie), Ontspannende klanken en massages (Klankbad), Soul Voice®Circle (Ontdek de magie van je stem: door Belinda Kamps) en Natuurlijk Marieke (natuurlijk coachen, bosbaden, mindfulwalk).
Alle bedrijven laten op zondag 17 oktober zien wat ze in huis hebben en ze doen dat allemaal op hun eigen wijze. Versprekend zijn er dagaanbiedingen en andere acties. De koffie staat klaar en ook voor een drankje en hapje wordt gezorgd.
Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM.
Meer informatie: 06-57348001.


frisenvitaal.nl