Dominiek Seinhorst zorgt voor de 1-0. Foto: Nico Marcus
Dominiek Seinhorst zorgt voor de 1-0. Foto: Nico Marcus Nico Marcus

Sven te Kaat (GWVV) zorgt voor keerpunt!

Sport

VARSSELDER - Zondag 10 oktober heeft GWVV met 4-0 gewonnen van sv Kilder.

De eerste helft waren de ploegen met elkaar in evenwicht. Toch ging GWVV effectiever met de kansen om, door een kop doelpunt van Dominiek Seinhorst en een eigen doelpunt van Kilder kwam GWVV met 2-0 voor.

In de 2e helft was het eerst nog Kilder die probeerde wat te forceren maar kort na een formidabele redding van GWVV goalie Sven te Kaat was het Jochem Geerts die, met een schot/voorzet vanaf de linkerflank een wereldgoal maakte. Hiermee zat de wedstrijd op slot.

GWVV kon zelfs nog de 4-0 maken door wederom een doelpunt van Dominiek Seinhorst, die voortkwam uit een vrije schop, die met precisie in de rechterbovenhoek werd geschoten. Eindstand GWVV - Kilder 4-0.

Komende donderdagavond 14 oktober speelt GWVV de derby tegen Etten op de Buitenham te Varsselder-Veldhunten aanvang 20.00 uur.