Rianne Vels-Freriks (links) en Monique Ruesink-Gijsbers. Foto: Roel Kleinpenning

Rianne Vels-Freriks (links) en Monique Ruesink-Gijsbers. Foto: Roel Kleinpenning

foto Roel Kleinpenning

Hairstyle RiMo Silvolde viert 10-jarig bestaan

Silvolde - Monique Ruesink-Gijsbers en Rianne Vels-Freriks hebben tien jaar geleden op 9 oktober hun Hairstyle RiMo geopend. “Dat was op een zondag”, blikt Rianne terug. “Op 11 oktober hebben we de eerste klanten in onze salon gehad.” Dit tweede lustrum vieren Monique en Rianne met iets lekkers bij de koffie voor de klanten. 

Door Carla van der Meer

Verder kunnen de klanten in oktober een briefje invullen met hun gegevens. "Die gaan in een grote pot en eind oktober worden twee winnaars uitgeloot voor een gratis knipbehandeling of een verzorgingspakket”, laat Rianne weten.
Rianne en Monique runnen samen Hairstyle RiMo. "We zijn een gezellige, knusse kapsalon voor dames, heren en kinderen. We nemen de tijd om even een praatje te maken met onze klanten. We doen ons werk met veel passie. Wat we het leukste vinden aan dit vak is dat we mensen blij kunnen maken. Ze gaan tevreden de deur uit.”
Klanten kunnen voor alle soorten kapsels terecht bij Hairstyle RiMo. "Tegenwoordig kan alles”, zegt Rianne. "Of je nu blauw of paars wilt. Het kan allemaal.”
RiMo heeft ook regelmatig klanten voor haardonaties voor Stichting Haarwensen. Rianne en Monique werken met producten van Goldwell. Ze volgen ook bijscholing vanuit Goldwell. Verder gaan ze naar shows om de nieuwe haarmodelijn te bekijken.
Hairstyle RiMo, Prins Bernhardstraat 25a Silvolde, 0315-340696.