Ulf Blif Ulf

Generatie op generatie muziek bij Harmonie Ulft

ULFT - ‘Ulf Blif Ulf’ is een feestelijk theaterconcert dat de geschiedenis van Harmonie Ulft vertelt en laat horen. Op zaterdag 30 oktober is de voorstelling eenmalig te zien om 19.30 uur in de theaterzaal van het DRU Industriepark in Ulft ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van Harmonie Ulft. Uitgevoerd door Firma Weijland, Martijn van Toor en Harmonie Ulft. Eindelijk weer naar het theater!

Tijdens deze voorstelling zullen hoogtepunten uit 120 jaar muziekgeschiedenis de revue passeren met sprekende muziek, van klassiek en harmoniemuziek tot blues.

Martijn van Toor
Hiervoor verleent rhythm ‘n blues saxofonist Martijn van Toor, ook afkomstig uit Ulft, zijn medewerking. Van Toor begon zijn carrière in de jaren 90 bij Harmonie Ulft.
Daarbij zal zangeres Lucy Legeland samen met het orkest op eigen wijze een aantal prachtige liedjes zingen.

Firma Weijland
Spreekstalmeesters zijn Jack Weijkamp en Lucy Legeland van Firma Weijland, wereldberoemd in Ulft en omstreken. Zij zullen hun aankondigingen larderen met hun ongewoon beeldende teksten die uitblinken door details die lang na blijven zingen.
Wellicht lichten zij een tipje op van de sluier van het mysterie van die muzikanten van bijvoorbeeld Sessink, Croes of Overbeek?
Families die generatie op generatie al meer dan een eeuw muziek maken bij de Ulftse harmonie!

Kaartverkoop
Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn te koop via www.dru-industriepark.nl of aan de balie van het DRU Industriepark in het DRU Inspiratiepunt/VVV.
Bij elke kaart komt een theatertoeslag van vijf euro voor een drankje, de garderobe en administratiekosten.
Ten slotte meldt de hramonie: "Hoewel wij het graag anders hadden gezien, is toegang alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs dat in combinatie met het geldig identificatiebewijs getoond moet worden."


dru-industriepark.nl