De overname is een feit. Foto: PR
De overname is een feit. Foto: PR PR

Overname Koch Bouwmachines door Bulten Bouwmaterieel

VARSSEVELD - René Koch gaat zijn bedrijfsactiviteiten beëindigen aan de Zelhemseweg 35 in Varsseveld. 

Na jarenlange arbeid komt een einde aan de service die hij verleende in zijn klantenkring. Per 1 november neemt Bulten Bouwmaterieel zijn verhuur activiteiten over op een andere locatie in Varsseveld, aan de Oostelijke oude Aaltenseweg 14A. Bulten Bouwmaterieel uit Zelhem opent hiermee zijn tweede locatie. Het pand is gerenoveerd en klaar om klanten service en kwaliteit te bieden in het verhuren van bouwmachines en toiletten. Bulten Bouwmaterieel wil klanten professioneel en vakkundig ondersteunen bij het werken met machines en gereedschappen in de bouw.
Bulten heeft eigen VIP toiletten in de verhuur. Zo kunnen zij snel van dienst zijn en op korte termijn voorzien van een toilet op uw bouwplaats, bij evenementen of feestjes. Extra handig: wanneer de bouw afgerond is kan men het toilet afmelden via whatsapp: een snelle afhandeling.
Met de overname wil Bulten klanten in en rondom Varsseveld beter bedienen. Bulten ziet dit als een leuke uitdaging. Anton Bulten: "Bij Bulten wordt gewerkt voor de klanten, aan machines en mét machines. Al meer dan 35 jaar met passie en energie. Wij doen dit op onze eigen unieke manier. Voor klanten in heel Nederland en ook over grenzen heen. De ervaring zorgt ervoor dat wij weten waar wij mee bezig zijn”.