Wandeltocht parochies Martinus en Sint Maarten

MEGCHELEN / GENDRINGEN - De St. Martinus parochie in Megchelen en de Sint Maarten- en H. Martinusparochie in Gendringen, hebben voor de op dag van Sint Maarten een wandeltocht georganiseerd. 

De bedoeling hiervan is om een paar uur lekker, in een ontspannen sfeer, te kunnen wandelen en met elkaar ervaringen uit te wisselen. Deze wandeltocht wordt gehouden op zaterdag 13 november. Vanaf 9.30 uur is men van harte welkom in/bij de St. Martinuskerk in Megchelen. 

De wandeling is ongeveer 15 kilometer lang. De wandeling gaat door een prachtige landelijke omgeving. Tijdens deze wandeling is er gelegenheid om tijdens de korte pauze een kopje koffie/ thee en een broodje te nuttigen (meegebracht maar er is ook gelegenheid om dit te kopen) na de pauze gaat het via een andere route weer terug naar Megchelen. Denk wel aan het paspoort, vaccinatiebewijs en een mondkapje.

Opgeven voor deelname hiervoor dient vóór 10 november te gebeuren bij: Ursula Frericks, tel. 0315-377349 of bij Hanny Roes, tel. 0315–630110.