Hike komt naar Westendorp. Foto: PR
Hike komt naar Westendorp. Foto: PR

Hike op Nazomerfeest Westendorp

 WESTENDORP – Nóg een jaar zonder dorpsfeest? Dat wilde de Feestvereniging Westendorp niet laten gebeuren. Nu de coronaregels iets zijn versoepeld, volgt daarom een knallend Nazomerfeest op zaterdag 6 november. 

In Kulturhus De Vos is het de hele dag feest voor iedereen. Hoogtepunt wordt de avond met de mannen van band Hike. De zaal gaat al open om 18.30 uur, want helaas moet iedereen ook weer buiten staan om 24.00 uur. Het aantal bezoekers in De Vos is door de coronamaatregelen ingeperkt, dus er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en kosten 10 euro plus een euro servicekosten, te bestellen via feestverenigingwestendorp.eventgoose.com.

Voor wie niet meer op vol vermogen het dak eraf wil, is er ’s ochtends om 10.00 uur koffie en gebak met live cabaret/muziek in het café van De Vos. Toegangsprijs bedraagt dan 7,50 euro, te betalen aan de zaal. Er hoeft niet te worden gereserveerd. De middag is vanaf 14.00 uur bestemd voor de kinderen met onder meer een kinderdisco, een speelkussen, schminken en glittertattoos. Begeleidende ouders, opa’s en oma’s kunnen onderwijl natuurlijk terecht om iets te halen aan de bar of de cafetaria.
De Feestvereniging Westendorp gaat er van uit dat de huidige coronamaatregelen nog tot minstens 6 november blijven bestaan. Dat betekent dat iedereen ouder dan 12 jaar een coronacheck moet laten zien om binnen te komen.