Iseldonk neemt  op 14 november afscheid van Prins Berto. Foto: Guus Tinnevelt

Iseldonk neemt  op 14 november afscheid van Prins Berto. Foto: Guus Tinnevelt

AT

Viering elfde van de elfde in Iseldonk

ULFT - Zondag 14 november gaan de deuren van de Popzaal Dru Industriepark open voor de elfde van de elfde-viering van Stichting Iseldonk. De elfde van de elfde-viering is de opening voor het carnavalsseizoen 2022, het jaar waarin Stichting Iseldonk haar 44-jarig bestaan viert. 

Stichting Iseldonk neemt op deze dag afscheid van Stadsprins Berto den Eerste en Jeugdprins Thijn den Eerste. Berto Klein Herenbrink en Thijn Engelen hebben de afgelopen twee jaar over Iseldonk geregeerd en verrichten op deze dag hun laatste officiële handelingen, waarna Berto de vraag gesteld zal worden of hij toe wil treden tot het Senatorenconvent. 

Buutreedner Willy Stein geeft acte de présence en dansgarde Iseldonk zal ook diverse dansen opvoeren. Julia Driever zal haar debuut maken met een solodans. De jubilarissen die 5, 11, 22 of 33 jaar aangesloten zijn bij de stichting worden gedecoreerd. Dit alles onder muzikale begeleiding van dweilorkest Over de Rooie. 

Op 14 november is de zaal vanaf 10.30 uur geopend en de entree is gratis. Men hoeft niet te reserveren maar dient wel in bezit te zijn van een geldige QR-code conform de richtlijnen van het RIVM. De pronkzittingen vinden plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari.