Jubelstemming bij GWVV na de 1-0 van Jochem Geerts (midden). Foto: Nico Marcus

GWVV wint van buurman Ulftse Boys

VARSSELDER - GWVV heeft afgelopen zondag met 4-3 gewonnen van buurman Ulftse Boys. Saillant aan deze 'burenruzie' is dat beide clubs samenwerken met hun jeugdafdelingen. Dat gebeurt overigens ook met ook nog de buurtverenigingen SDOUC, NVC en Etten.

In de eerste helft kwam GWVV op voorsprong door een doelpunt van Jochem Geerts. Toch wist Ulftse Boys net voor de thee nog de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft liep GWVV uit naar 3-1 door doelpunten van wederom Jochem Geerts en een treffer van Dominiek Seinhorst.

Ulftse Boys scoorde door een schot dat getoucheerd werd de 3-2. GWVV wist echter heel snel hierna de 4-2 op het scorebord te zetten door Cas de Neling. Dat gebeurde nadat de Ulftse defensie in de fout ging. Caz de Ruyter van Ulftse Boys scoorde kort voor tijd nog de aansluitingstreffer, maar hierna restte er te weinig tijd om de gelijkmaker te kunnen maken voor de ploeg van trainer Martijn Meerdink. Eindstand GWVV-Ulftse Boys: 4-3.