Bad Medicine brengt een ode aan Bon Jovi. Foto: PR
Bad Medicine brengt een ode aan Bon Jovi. Foto: PR Coen van Tartwijk

Win tickets voor Huntenpop indoor: Oktoberfest en tributebands

Muziek

ULFT - Wij geven voor zowel de vrijdagavond als de zaterdagavond van Huntenpop indoor twee vrijkaarten weg! 

Kans maken? Meedoen is simpel. Stuur vóór vrijdagochtend 10.00 uur een mail naar redactie@geldersepost.nl.. Zet in het onderwerpveld ‘Huntenpop 2021’ en in de mail zelf voor welke avond je graag vrijkaarten zou willen winnen.
De winnaars krijgen begin volgende week bericht en de kaarten via mail toegestuurd. Veel succes!

Vipers
Grote Queen fans, zo omschrijven Giuseppe Maggioni (vocals), Giordano Bruno (gitaar), Michele Carminati (basgitaar) en Roberto Previtali (drums) van Vipers zichzelf. Sinds 2002 hebben ze meer dan 1.000 live optredens gegeven waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen.
Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden.

Bad Medicine
Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name, It’s My Life, Always, Bed of Roses, Wanted Dead or Alive...Wie kent ze niet? Er komt geen eind aan de enorme lijst aan tophits van Bon Jovi.
De mannen van Bad Medicine, hoe kan het ook anders, vernoemd naar een liedje van Bon Jovi, stonden al in clubs en op festivals in heel Europa en staan te popelen om de liefde voor deze Amerikaanse band op zaterdag 13 november ook met de Achterhoek te delen.

Beide bands zijn te gast tijdens het indoor weekend van Huntenpop.
Op vrijdag 12 november start het event met een Oktoberfest vanaf 18.00 uur met Mit Dar Orginal Oktoberfest Orkest, Helene Fischer Tribute (Victoria) und DJ Otto Wunderbar.
Zaterdag 13 november is de Tribute Nightvanaf 15.00 uur met ABBA door ABBA Fever, QUEEN door Vipers (IT), THE DOORS door Tribute To The Doors, BON JOVI door Bad Medicine (IT) en CCR door Callahan Clearwater Revival.
Zondag 14 november is Family Fun van 12.00 tot 21.00 uur met live muziek, kidspret, speciaalbieren, lekkere food & de Vinyl Bus die de beste platen draait uit 60 jaar muziekgeschiedenis. De entree op zondag is gratis.


www.huntenpop.nl