Släpstick. Foto: PR
Släpstick. Foto: PR PR

Släpstick brengt The Roaring Twenties naar theaterzaal DRU Industriepark

Cultuur

ULFT - Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème-belevenis van het decennium strijkt op vrijdag 12 november neer in de theaterzaal van het DRU Industriepark. 

Släpstick belooft met haar jubileumvoorstelling een avond als nooit tevoren. Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en iedereen is van harte uitgenodigd!
Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij een bal in de theaters. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ‘20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.
Kaarten zijn verkrijgbaar op de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen.


dru-industriepark.nl