De Belevenis Megchelen

MEGCHELEN - ‘t-Noaberschap presenteert ‘De Belevenis’. Op 5 en 6 november wordt het park van tuincentrum Louis Venhorst in Megchelen omgetoverd tot een mega licht festijn.

"Na een jaar zonder lichtfestijn gaan we dit jaar heel erg uitpakken. Dit is ook nog eens het enige lichtfestijn van de gemeente Oude IJsselstreek", aldus de organisatie.
"Jong en oud kan hier genieten van uitgelichte bomen, vijvers en andere lichtobjecten. Onderweg valt er volop te genieten van bijpassende muziek. Voor de jeugd zijn er tal van activiteiten. Op de route is voor elk wat wils, kramen met leuk en lekkers. Er zijn meerdere gezellige pleinen om te vertoeven en de Achterhoekse gezelligheid tot zijn recht te laten komen."
Het thema is ‘Reis rond de wereld’. Hierin zijn vele spectaculaire lichtobjecten te zien. Er zijn onder andere verschillende spectaculair verlichte dieren te zien. Het evenementen terrein is geopend op de vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur (lichtroute), met uitloop naar 00.00uur en zaterdag van 17.00u tot 22.00 uur (lichtroute), met uitloop naar 00.00uur aan de Julianaweg 21 in Megchelen.


t-noaberschap.nl/belevenis-2021/