Een bloemstuk gemaakt met zijden bloemen. Foto: Hobbybeurs
Een bloemstuk gemaakt met zijden bloemen. Foto: Hobbybeurs

Hobbybeurs bij de Radstake

HEELWEG - In de Napoleonzaal en het Koetshuis van de Radstake wordt op zondag 7 november van 10.00 tot 16.30 uur een hobby- en kaartenbeurs gehouden. In een sfeervolle omgeving zullen zo'n 30 hobbyisten met veel plezier hun werk tonen en demonstreren met daarbij extra aandacht voor de komende feestdagen. 

Sieraden, kaarten, groendecoratie, stukken van zijden bloemen, decoraties voor binnen en buiten, jam en potjes met fruit, vogeltaarten, zijde, vilt, hobbymateriaal en vele ander moois. Daarnaast verzorgen vier hobbyisten een workshop. Jacqueline, Geralda en Laura geven verschillende workshops kaarten maken en Lisa een workshop porselein stippen.
Kaarten, kaarten en nog eens kaarten. Kaarten voor elke gelegenheid, in alle kleuren, maten en technieken. Tijdens deze beurs is er een ruime keuze aan kerstkaarten voorhanden.
De toegang bedraagt 2,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis) en is uitsluitend op vertoon van een (uitgeprinte) QR-code. Enkel bewijs van vaccinatie is niet voldoende. Adres: De Radstake Twenteroute 8 Heelweg.


www.hobbybeurs.com


Kerkdienst

Silvolde - Geloof jij het? dit is het thema van de viering op zondag 7 november om 10:00 uur in de Mauritiuskerk te Silvolde. In de viering staat men stil in gebeden en gezangen en over onze zoektocht en twijfels in geloven nu.

De viering kan ook via streaming gevolgd worden via de website: https://kerkdienstgemist.nl/stations/531. Meer bijzonderheden staan op Facebook: Mauritius Geloofsgemeenschap en de website van de Maria-Laetitiaparochie.


Le Garage

GROENLO - Zondagmiddag 7 november om 15.30 uur treedt de band Le Garage op bij Rockcafé Taste in Groenlo. Kaarten kosten 7,50 euro (inclusief 1 consumptiemunt) en zijn te bestellen via rockcafetaste.nl (zie het ticketicoon of op Taste Live het evenement). De zaal is open vanaf 15.00 uur en toegang enkel op vertoon van QR-code en ID. Na afloop zijn er broodjes hamburger en/of warm vlees verkrijgbaar.

Eigengemaakte kerstdecoraties. Foto: Hobbybeurs