Links Thomas de Groot met Tino Opgenoort bij Intratuin Bredevoort in Kerstsferen. Foto: PR
Links Thomas de Groot met Tino Opgenoort bij Intratuin Bredevoort in Kerstsferen. Foto: PR

Kerstshow Intratuin Bredevoort groter dan ooit

BREDEVOORT – Ruim 1500 vierkante meter heeft men bij Intratuin Bredevoort vrijgemaakt voor een sfeervolle en uitgebreide kerstshow. “Meer glitter en glamour, de nieuwste trends en dat allemaal in een ruime opzet, zodat er veilig gewinkeld kan worden. Wij zijn er helemaal klaar voor”, aldus eigenaar Thomas de Groot.

Door Walter Hobelman

Wat vorig jaar een beetje in het water viel door de aangescherpte regels wordt dit jaar – als alles goed blijft gaan – een kerstshow zoals die in Bredevoort nog niet te zien is geweest. “We hebben met een team van een man of tien hard gewerkt om deze kerstshow op te zetten”, vertelt Tino Opgenoort die vol trots laat zien hoe de kerstafdeling is ingericht. Uiteraard zijn de rode kerstkleuren nog wel te vinden, maar de echte trendkleuren dit jaar zijn warme kleuren zoals goud en bruin. Ook diverse pastelkleuren bepalen het beeld.
“Vanaf september zijn we al bezig met het opbouwen van deze show en de voorbereidingen zijn eigenlijk al begonnen tijdens de vorige kerstshow. We luisteren naar de reacties van onze klanten en combineren dat met onze eigen creativiteit en enthousiasme. Op die manier maken we met elkaar een plan voor deze kerstshow van een jaar later.”

'Botanische beleving'
Thomas omschrijft de kerstshow als ‘kerst met een botanische beleving'. "Wij werken met veel natuurlijk groen en combineren dat met de gebruikelijke kerstartikelen. Iets minder kitsch misschien en wat meer natuurlijke beleving. We horen elk jaar dat onze klanten dat graag zien.” In het kerstassortiment zitten veel producten die passen in elk interieur. "Het is een trend om niet alleen een kerstboom in huis te zetten maar het hele interieur een persoonlijke 'kersttouch' te geven. Daarin hebben mensen bij ons een ruime keus.”
Intratuin Bredevoort is dit jaar volledig nieuw ingedeeld en de looproutes en afdelingen zijn veranderd. "We hebben de coronatijd gebruikt om onze winkel eens goed onder handen te nemen.”
Intratuin Bredevoort is gevestigd aan de Bredevoortsestraatweg 118 in Bredevoort en elke dag van de week geopend.

Links Thomas de Groot met Tino Opgenoort, Intratuin Bredevoort. Foto: PR