SBOG laat zich weer horen tijdens concert

GAANDEREN - Symfonisch Blaasorkest Gaanderen (SVOG) geeft  zondag 7 november een concert in sport- en cultureel centrum De Pol te Gaanderen. De aanvang is 11.00 uur en de zaal is open vanaf 10.30 uur.

Onder de vertrouwde muzikale leiding van dirigent Joop Boerstoel krijgt het publiek originele werken van onder meer Johan de Meij, Philip Sparke, Rossano Galante, Kevin Houben en Christiaan Janssen. Verder wordt een uitstapje gemaakt naar de film en musical, met hoogtepunten uit The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber. Liefhebbers van een goede, stevige mars komen aan hun trekken met The Washington Post van John Philip Sousa.
In het kader van de coronamaatregelen zoals die sinds 25 september bij concerten van kracht zijn, dient men vooraf te reserveren. Dat kan eenvoudig via wwww.sbo-gaanderen.nl/agenda/concert-in-de-pol/group-registration. Toegang alleen met het coronatoegangsbewijs. De entree bedraagt tien euro, betaling kan alleen via pin.  Donateurs hebben vrije entree op vertoon van hun donateurskaart voor 2021 of 2022. Ook de ‘vrienden van SBOG’ hebben vrije entree, op vertoon van hun uitnodiging. Altijd wel vooraf online reserveren.