Speculaasactie Fanfare Varsselder Veldhunten

VARSSELDER - Op vrijdag 19 november en zaterdag 20 november zal Fanfare St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten weer haar jaarlijkse Speculaasactie houden. De koeken worden gebakken bij bakkerij Heyerman. 

De opbrengst van de actie gaat naar de jeugdopleiding. In januari biedt de fanfare vier gratis lessen aan om spelenderwijs kennis te maken met de verschillende instrumenten. Omdat de vereniging de laatste anderhalf jaar geen concerten heeft kunnen geven en door de sterk verlaagde subsidies, probeert de vereniging met de speculaas actie financieel gezond te blijven.
Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en zaterdag overdag, kan men leden van het fanfareorkest aan de deur verwachten. Er wordt niet alleen in Varsselder Veldhunten verkocht, maar ook in de omliggende dorpen. Tevens kan men, op vrijdagmiddag en op zaterdag overdag, in ‘het Dorpshuus' in Varsselder terecht om speculaaskoeken te kopen.
De fanfare is tevens op zoek naar bedrijven, winkels, verenigingen of instellingen die in de sinterklaasperiode een attentie willen uitdelen aan klanten of medewerkers. Tips, aanmeldingen of bestellingen naar Henri Hebbink: 06-22619426.