De Huiskamer in Terborg.
De Huiskamer in Terborg. PR

Iedereen is welkom in de Huiskamer van Terborg

Algemeen

TERBORG - Op 25 september 2021 is de Huiskamer van Terborg feestelijk geopend.

De deuren van deze nieuwe ontmoetingsplek staan sindsdien open voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, een spelletje of gewoon gezellig samenzijn met een kop koffie of thee.
Ook worden er cursussen verzorgd en wordt er door verschillende instanties vergaderd, op een vaste middag gesjoeld, en aan kunstenaars een podium geboden om hun werk te exposeren.
En de vrijwilligers van de Huiskamer zitten niet stil. Nieuwe initiatieven worden opgepakt. Zo is er onlangs een ruil-bibliotheek en ruil-spelotheek gerealiseerd, waar gratis boeken en speelgoed kunnen worden geruild. Kom gerust eens binnenlopen op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur en wie weet, loop je met een leuk decembercadeautje de deur uit.
Iedere vrijdagmiddag is er de mogelijkheid om gezellig samen te zijn en een spelletje te spelen. Het groepje klaverjassen en jokeren is nog op zoek naar medespelers.
Vrijdag 17 december wordt een bloemschikactiviteit gehouden, met als thema kerst. Inschrijven kan op de intekenlijsten in de Huiskamer (mits de coronamaatregelen dit mogelijk maken).
In het nieuwe jaar wordt er elke laatste vrijdag van de maand bingo gespeeld.
Nieuwe ideeën en suggesties zijn altijd van harte welkom. De enthousiaste vrijwilligers staan klaar om je met open armen te ontvangen. Echter vanwege de nieuwe maatregelen is de Huiskamer in ieder geval tot 4 december genoodzaakt de deuren gesloten te houden. Maar zodra het kan, gaan die weer open.