Theatervoorstelling ‘Alle zeven goed’ in Silvolde

SILVOLDE - In het kader van de ‘Zeven werken van barmhartigheid’ heeft acteur / verhalenverteller Kees Posthumus uit Apeldoorn een theatervoorstelling gemaakt. 

Op een frisse en luchtige manier presenteert hij in zeven delen de werken van barmhartigheid voor mensen van hier en nu.
We zijn het er snel over eens dat de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen. Tegelijk kunnen ze wel een eigentijdse update gebruiken in vorm van een theatervoorstelling, met als titel: ‘Alle zeven goed’. Kees Posthumus wordt in zijn voorstelling muzikaal begeleid door Dirk Overbeek (accordeon / keyboard).
Deze diaconale avond is een gezamenlijke activiteit van de Klavertje Vier – Protestantse gemeenten in de regio, in samenwerking met ‘Kerk in Actie’. Er zal geen entree worden gevraagd maar een vrijwillige bijdrage voor het werk van Kerk in Actie.
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze voorstelling bij te wonen op donderdag 18 november om 20.00 uur in ‘de Sprank’ te Silvolde. De zaal is open vanaf 19.30 uur.