Jubilarissen Zonnebloem Willemien Roes en Dinie Jansen. Foto: Frank Vinkenvleugel
Jubilarissen Zonnebloem Willemien Roes en Dinie Jansen. Foto: Frank Vinkenvleugel

35 jaar Zonnebloem afdeling Dinxperlo-Breedenbroek

BREEDENBROEK - Vanwege de weer oplopende corona besmettingen vond het bestuur van de Zonnebloem Dinxperlo/Breedenbroek het niet verantwoord om het jubileum met alle (ruim 100) gasten en 24 vrijwilligers op één locatie te vieren. Daarom hebben alle gasten op 10 november 2021 een leuk tasje ontvangen met lekkere producten.

De vrijwilligers hebben op donderdagavond 11 november van een lekker buffetje genoten bij Old Dutch. Op deze avond zijn er twee vrijwilligers gehuldigd. Willemien Roes voor haar 25 jarig jubileum en Dinie Jansen voor haar 10 jarig jubileum.
De Zonnebloem streeft naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking kunnen meedoen. De vrijwilligers maken sociale en recreatieve activiteiten mogelijk voor gasten. Zonnebloem afdeling Dinxperlo/Breedenbroek organiseert jaarlijks meerdere activiteiten. Deze activiteiten kunnen grootschalig zijn, zoals een dagje uit met een touringcar. Maar ook kleinschalig, zoals een spelmiddag, en 1 op 1 activiteiten.
De zonnebloem blijft op zoek naar andere bronnen van inkomsten. Nieuwe gasten én nieuwe vrijwilligers zijn ook van harte welkom. Belangstellenden kunnen bellen naar 06-30533675. Ook voor andere vragen kan dit nummer worden gebeld. Mailen kan ook naar voorzitter Mirjam Kuiperij: zonnebloem.dinxperlobreedenbr@gmail.com.

Groepsfoto jubilerende Zonnebloem. Foto: Frank Vinkenvleugel