Fanfare in concert. Foto: PR
Fanfare in concert. Foto: PR PR

Concert fanfare Varsselder naar de zondagochtend

Cultuur

VARSSELDER - Op zondagochtend 28 november doorbreekt het fanfare orkest de stilte en geeft een optreden onder de naam: Reünie met ons publiek. Het oorspronkelijk aangekondigde concert van zaterdagavond 27 november is in verband met de aangescherpte coronamaatregelen verplaatst naar zondagochtend 28 november om 10.30 uur.

Het orkest heeft er lang naar uitgekeken om weer een echt concert voor publiek te kunnen geven. Het weer samen ophalen van herinneringen.
Om een tipje van de sluier op te lichten: Muzikale herinneringen omdat we nog wel naar de bioscoop kunnen met filmmuziek uit de film Rain Man. En ook het theater is open met muziek van Andrew Llord Webber in Concert. Wat nog niet mag, maar waar we wel goede herinneringen aan hebben zijn dorpsfeesten vieren met het folkloristische nummer Festa Paesana van Jacob de Haan. Weer beperkt vrienden ontmoeten met het nummer I’ll be there for you uit de TV serie Friends. En natuurlijk oude concerten terugkijken met muziek van Deep Purple tot aan Hollandse Tophits.
Het concert is in ‘t Dorpshuus in Varsselder Veldhunten. Een coronabewijs is noodzakelijk en de toegang is gratis.