Roon Staal. Foto: Universal Journey
Roon Staal. Foto: Universal Journey Eigen foto Universal Journey

Roon Staal geeft kerstconcert in Etten

Muziek

ETTEN - Van 7 tot en met 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Etten is één van de zestien locaties die in de tour zijn opgenomen en gewoon door kan gaan.

Het concert vindt plaats in de Oude Kerk op 8 december en begint om 20.00 uur. Een QR-code is verplicht en daardoor geldt er geen anderhalve meterregel. Mocht dit tijdens de persconferentie van 3 december alsnog worden ingesteld, dan zal deze regel worden gehanteerd maar gaat ook dan het kersconcert gewoon door.
Twintig jaar geleden bracht hij met zijn lied “Help Me Through The Night” een evergreen uit en inmiddels treedt de 41-jarige musicus zowel in het buitenland op als door heel Nederland met 5 tours per jaar, waaronder de populaire kersttour.

Zang en piano
Met zijn heldere tenor stem en vloeiende begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaren bij het publiek te raken tijdens de donkere dagen van het jaar die voor veel mensen juist zo gezellig en lichtrijk zijn.
Vertolkingen van bekende songs als Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, The Holy City, Midden In De Winternacht en In The Bleak Midwinter worden bij de sfeervolle kerstconcerten op zijn eigen authentieke wijze ten gehore gebracht.
Staal bracht in totaal 15 albums uit. Twee van die albums zijn The Christmas Album I (geproduceerd en opgenomen in Vladivostok, Rusland) en The Christmas Album II (geproduceerd en opgenomen in Nederland). Deze zijn bij de kerstconcerten te zien en te verkrijgen.
Alle informatie met betrekking op de Kersttour en het concert in Etten staan op de website. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.


www.roonstaal.com