Fragment uit de film. Foto: PR
Fragment uit de film. Foto: PR PR

Kerstfilm voor de hele familie in DRU Industriepark

Algemeen

Ulft - Een week voor Kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten en voor de Kerstman te werken! Tijdens een testvlucht is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Hij moet hem vliegensvlug terugvinden, anders krijgt niemand een kerstcadeautje dit jaar. Zal het Max en Moos lukken de Kerstman te vinden en de slee weer in de lucht te krijgen?

Midden in de Winternacht trok in de bioscopen meer dan 100.000 bezoekers. Deze heerlijke familiefilm met o.a. Jeroen van Koningsbrugge, Arjan Ederveen en Jelka van Houten is op woensdagmiddag 15 december te zien in het DRU filmhuis.

Informatie

De film begint om 15:00 uur. Kaarten zijn voor 4,00 euro verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Op de website staat hierover onder ‘nieuws’ alle relevante informatie. www.dru-industriepark.nl