Volleybalclub Heva VCV werkt toe naar promotie

VARSSEVELD - Met nog één wedstrijd op de planning voor de eerste helft van het seizoen (helaas wordt deze niet meer in 2021 gespeeld door de coronamaatregelen), staat volleybalvereniging Heva VCV dames 1 uit Varsseveld op een eerste plek in de promotieklasse B. 

Een team bestaande uit speelsters met ervaring en aangevuld met speelsters uit eigen jeugd, passend bij de visie van Heva VCV. Eigen jeugdspelers worden zo veel mogelijk opgeleid om uiteindelijk aan te kunnen sluiten bij het eerste damesteam.
Met het vertrek van een aantal speelsters vorig seizoen, koos Heva VCV ervoor om het eerste damesteam terug te trekken uit de eerste divisie. Dit maakte mogelijk om in de promotieklasse een team samen te stellen met ervaren dames en jeugdspelers die meegenomen worden naar een hoger niveau.
De doelstelling van Heva VCV dames 1 is duidelijk: volgend seizoen uitkomen in de derde divisie.
Op het moment staan ze er goed voor en is er nog geen wedstrijd verloren, ook afgelopen wedstrijd tegen Halley uit Wehl werd weer gewonnen. Halley wist wel als enige team 2 sets te pakken van de huidige nummer 1 op de ranglijst, maar Heva VCV won de wedstrijd alsnog met 3-2.
De tweede helft begint op 15 januari 2022 en hiervoor zullen ze het vertrouwen en de positieve lijn van de eerste helft willen voortzetten. In de tweede helft van de competitie zal Heva VCV dames 1 toewerken naar de doelstelling, promotie naar de derde divisie.