Oliebollen.
Oliebollen. Pixabay

Oliebollen thuisbezorgd, ook voor het goede doel

Algemeen

ULFT - Ook dit jaar bezorgt Harmonie Ulft weer oliebollen aan huis op oudejaarsdag. Rillend in de rij staan buiten voor de winkel is dus niet nodig! Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om oliebollen te schenken aan een goed doel. 

Wel Harmonie Ulft sponsoren, maar geen oliebollen nodig? Of iets extra’s doneren als kerstgedachte? De harmonie geeft de oliebollen graag aan Stichting Mini Manna.
Mini Manna heeft in Ulft een goedkope supermarkt voor mensen die met een minimaal inkomen moeten rondkomen. Op oudejaarsdag kunnen zij zo gratis een zak oliebollen meenemen! Een luxe waar zij normaal geen geld voor hebben.
Ook bedrijven die in de kerstgedachte nog iets voor een goed doel willen doen, kunnen meedoen. Bestel bij Harmonie Ulft voor het bedrijf en/of voor Mini Manna en betaal via een factuur.

Bezorging
De leden van Harmonie Ulft brengen de bollen tussen 10.00 en 13.00 uur rond in Ulft, Gendringen, Megchelen, Netterden, Varsselder, Etten, Terborg en Silvolde.
Oliebollen kosten 0,95 cent per stuk, appelbeignets 1,95 euro. De speciale aanbiedingen zijn elf oliebollen voor tien euro en vier appelbeignets voor zeven euro.

Bestellen
Bestellen kan via actie@harmonieulft.nl of via flyers uitgereikt door leden. Bestellingen kunnen worden gedaan tot en met 27 december en inleveren van ingevulde flyers kan tot die datum aan de Tuinstraat 2 in Ulft.


www.harmonieulft.nl