De jubilarissen en hun partners. Foto: Kayleigh van Weelden
De jubilarissen en hun partners. Foto: Kayleigh van Weelden Kayeigh van Weelden

Schietvereniging Diana huldigt leden

Sport

ETTEN - Schietvereniging Diana uit Etten heeft op zaterdag 11 december zes van haar leden gehuldigd. 

Normaal gebeurt dat op de jaarlijkse feestavond eind november, maar door de coronamaatregelen is dit al twee jaren achtereen onmogelijk. Het bestuur heeft daarom de zes leden met hun echtgenotes uitgenodigd in café Köster om op gepaste wijze die leden in het zonnetje te zetten.
Jan Veenhuizen is 25 jaar lid, Erik Fielt 40 jaar lid, Wim Leijzer, Jan Sessink en Henk Vredegoor zijn 50 jaar lid en Andre Leijzer is al 60 jaar lid.
De leden zijn nog steeds actief en zijn vaak te zien op de schietbanen van Diana. De voorzitter Benny Centen huldigde alle leden met mooie woorden en reikte hen een herdenkingsschildje uit. De echtgenotes ontvingen een mooie bos bloemen.
Ook van de schietbond Oost Gelderland waren twee bestuursleden aanwezig. Ere-voorzitter Ab Scheffer en penningmeester Richard Spexgoor speldden de jubilarissen een bondsspeldje op overhandigden hen een bos bloemen. Daarna werd onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig nagepraat.
Aan het eind van de receptie sprak Andre Leijzer namens alle jubilarissen een dankwoord uit aan het bestuur voor de goede organisatie nu in deze coronatijd en ook de mogelijkheid biedt om toch zoveel mogelijk schietactiviteiten te organiseren op de middag, zodat verschillende leden toch hun kaartje nog kunnen schieten.