EHBO-diploma ondanks en dankzij corona-maatregelen

VARSSEVELD - In 2020 was het door de corona-maatregelen niet mogelijk een EHBO-opleiding te verzorgen in Varsseveld. 

"Inmiddels is iedereen ingesteld op de coronasituatie en laten we met verantwoorde maatregelen het dagelijks leven zoveel mogelijk doorgaan", aldus Gerben Vreman van EHBO Varsseveld. "In september 2021 konden we dan toch met een EHBO-opleiding starten met een examen gepland op 1 december. Even leek hier nog de avondklok dwars te liggen, maar door een flexibele opstelling van alle partijen lukte het om het examen alsnog op 4 december overdag te laten plaatsvinden. Met als resultaat: alle kandidaten geslaagd!"
Vreman vervolgt: "Alle geslaagden van harte gefeliciteerd met hun EHBO-diploma en hulde voor jullie aanpassingsvermogen. Jullie weten nu wat wel (en niet!) te doen in geval van letsel. We hopen echter dat jullie weinig gebruik van die kennis hoeven te maken."

Wil je ook weten wat te doen in geval van letsel en je EHBO-diploma halen? Stel het niet langer uit, corona lijkt nog wel even door te hobbelen en middels een veilige en op corona-maatregelen afgestemde lesmethode kun je gewoon je EHBO-diploma halen. Kijk op de website, ook voor onder andere reanimatie. Eind 2022 start de vereniging, bij voldoende aanmelding, weer een nieuwe EHBO-opleiding.


www.ehbovarsseveld.nl