Kerstbomen wordt uitgeladen. Foto: PR
Kerstbomen wordt uitgeladen. Foto: PR PR

Kerstactie van Rotary Bergh
groot succes

'S-HEERENBERG - Ondanks de coronabeperkingen, waardoor de traditionele kerstmarkten van 2020 én 2021 niet door konden gaan, heeft Rotary Bergh zich ingezet voor uiteenlopende goede doelen. Ook in 2021 was de kerstactie van Rotary Bergh succesvol met een netto opbrengst van ruim 11.000 euro.

De opbrengst van de kerstacties 2020 en 2021 van Rotary Bergh bedroeg 25.000 euro en werd besteed aan ondersteuning van Stichting Tijmen, die in 's-Heerenberg een speelveld voor kinderen met verschillende achtergronden en culturen realiseert.
Maar ook werden meerdere goede doelen blij gemaakt. Zoals speel/sportdagen voor kinderen uit 's-Heerenberg en Ulft die niet op vakantie kunnen en die dag tijdens spelen en sporten verwend worden. Malawi Tree Planting Project, een boom plant project in het Afrikaanse Malawi, gericht op het voorkomen van ontbossing. Stichting Jarige Job die kinderen helpt kind die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Brain Trainer voor Verzorgingshuis Debbeshoek in Ulft.Een Shelterbox, een speciale gezinstent bij natuurrampen. Voor info, lidmaatschap of aanmelden voor de kerstactie 2022, mail: secretariaat@rcbergh.nl.