Crystal Dream. Foto: PR

Crystal Dream. Foto: PR

PR

Crystal Dream speelt U2 Experience in DRU

Muziek

Ulft - Op 2 april speelt Crystal Dream hun U2 Experience in het DRU Poppodium. Crystal Dream is een veelgevraagde en doorgewinterde live-act van formaat en kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. De band voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers.

Crystal Dream neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de band Crystal Dream die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze en met passie weergeven.

Crystal Dream staat hoog aangeschreven bij de Nederlandse U2 fanclub en de die-hard U2 fans in Nederland. Op uitnodiging van de Nederlandse U2 Fanclub speelt de band tijdens de U2 fanclubdag in Stairway to Heaven in Utrecht. Crystal Dream wordt in 2009 opnieuw gevraagd tijdens de release van het album No Line On The Horizon. In 2011 speelt de band voor de derde keer op de Nederlandse U2 fanclubdag in Clubpodium P60 in Amstelveen en is daarmee uniek in Nederland.

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.


dru-industriepark.nl

Crystal Dream. Foto: PR