Het team van Böhmer Schoenen & Reparaties. Foto: PR
Het team van Böhmer Schoenen & Reparaties. Foto: PR RUBEN VAN RIJN

Böhmer Schoenen & Reparaties breidt service uit met gloednieuwe 3D-voetscanner

TERBORG - Lopen en staan zijn dingen die we elke dag moeten doen. Als u pijnlijke voeten heeft door bepaalde voetklachten kan dit erg vervelend zijn, vooral tijdens het lopen. Hierbij kunnen comfortzolen gelukkig hulp bieden. Ze ontlasten de voeten, geven meer comfort in de schoen en zorgen voor optimale demping op de plekken waar dat nodig is. Sinds kort staat bij Böhmer Schoenen & Reparaties in Terborg een gloednieuwe 3D-voetscanner van Aetrex genaamd Albert2™. Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart zijn er speciale voetmeetdagen.

Albert2™ is de nieuwste 3D-voetscanner en biedt de meest uitgebreide, accurate en gepersonaliseerde voetscan technologie van dit moment. In minder dan 30 seconden registreert de Aetrex voetscanner unieke informatie over de voeten, zoals de juiste lengtemaat, wreefhoogte en breedte van de voet. Daarnaast registreert de scanner met meer dan 5.000 druksensoren de drukverdeling onder de voet. Deze informatie wordt vastgelegd in een persoonlijk voetenpaspoort. Door het gebruik van vier dieptecamera's en deze 5.000 sensoren wordt elk detail van de voet vastgelegd en kan door middel van deze informatie een juist advies in schoenen en de juiste maat gegeven worden maar ook een advies voor de juiste Aetrex comfortzolen.
Gelukkig hebben zooltjes het suffige en ouderwets imago allang van zich afgeschud. Zoals de naam al zegt zorgen deze zooltjes voor extra comfort tijdens het lopen, sporten en wandelen. Vooral bij voetklachten is dit extra stuk comfort meer dan welkom. Comfortzolen kunnen echter ook helpen bij andere lichamelijke klachten, zoals pijn in de rug, knieën of de heupen. De diverse modellen zijn goed te gebruiken bij verschillende lichamelijke klachten, maar ook om klachten te voorkomen.
De Aetrex comfortzolen die naar aanleiding van de 3D-scan worden geadviseerd, bieden optimale ondersteuning en demping, terwijl ze comfortabel in de meeste schoenmodellen passen. Deze innovatieve inlegzolen hebben een zachte memoryfoam laag en een antibacteriële toplaag om de voeten comfortabel, gezond en schoon te houden. De gemaakte scan wordt opgeslagen en gemaild, zodat de voortgang van voeten bijgehouden kunnen worden en de specialisten bij Böhmer Schoenen & Reparaties optimaal kunnen adviseren.
Böhmer Schoenen & Reparaties, Hoofdstraat 33-35 in Terborg.