Repair Cafe

Varsseveld - Op zaterdag 26 maart gaat Repair Café Varsseveld weer van start.

Na eenmaal opstarten in oktober hoopt de organisatie nu voor een langere periode open te blijven.
Van 12.00 tot 15.00 uur is men welkom in het Borchuus te Varsseveld met allerhande artikelen en apparaten die defecten hebben en voor reparatie kunnen worden aangeboden. Ook kan men terecht voor naai- en verstelwerk (geen ritsen inzetten).De reparatie geschiedt kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Hier worden dingen van aangeschaft die soms nodig zijn.


Vreman trainer De Graafschap

DOETINCHEM - De Graafschap stelt Jan Vreman aan als interim-trainer van de eerste selectie. Vreman, op dit moment trainer van het Onder 18-elftal van De Graafschap én trainer van SDOUC, wordt aangesteld voor de komende duels. 

"We zijn blij dat Jan bereid is om voor de komende duels ons uit de brand te helpen, het toont het hart voor de club dat Jan heeft”, geeft algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp aan.
"Het stelt ons in staat om, samen met onze nieuwe technisch manager Peter Bijvelds en het klankbord voetbalzaken, te zoeken naar een nieuwe trainer.”
Bijvelds treedt op 1 april in dienst van De Graafschap. Vreman leidde vorige week de laatste training voor het duel met MVV Maastricht en is vanaf dat moment eindverantwoordelijk voor het eerste elftal.