Lenny Jay doet Michael Jackson live herleven, qua zang en dansmoves. Foto: PR
Lenny Jay doet Michael Jackson live herleven, qua zang en dansmoves. Foto: PR

Braziliaanse Michael Jackson Tribute

ULFT - Lenny Jay – (Michael Jackson Tribute uit Brazilië) komt naar Legends Live in Ulft. 

Lenny Jay, geboren in Belo Horizonte (Brazilië), is een zanger en acteur, die sinds 2009 over de hele wereld reist en zich wijdt aan het uitvoeren van een tribute act van de grootste popster aller tijden: Michael Jackson. Lenny heeft zowel thuis in Brazilië als internationaal de aandacht getrokken van fans en producenten. Hij lijkt namelijk niet alleen op Michael Jackson, maar Lenny's zangstem is ook nog eens moeilijk te onderscheiden van de stem van de King of Pop. Dit ongelooflijke talent heeft Lenny meegenomen op een verbazingwekkende reis, zo trad hij op in verschillende staten in Brazilië (oa São Paulo, Rio de Janeiro, Brasília) en internationaal (Chili, België, Duitsland, Griekenland, Portugal, Spanje, Mexico). Lenny wordt beschouwd als een van de grootste Michael Jackson-imitators in Latijns-Amerika en verhuisde, door de grote vraag in Europa, naar Italië om van daaruit te werken aan z’n show. In mei komt hij met z’n band voor het eerst naar Nederland en we zijn maar wat blij dat hij in Ulft op Hemelvaartsdag (26 mei) één van z’n eerste concerten in Nederland geeft. Verwacht een set bomvol tophits van de King of Pop.
Coverland Presents: Legends Live op donderdag 26 mei. Met dit jaar een line-up om van te smullen. Verdeeld over drie podia spelen maar liefst vijftien van de beste tribute bands van Europa: ABBA, Queen, Rolling Stones, AC/DC, Iron Maiden, Bon Jovi, CCR, Michael Jackson, U2, Foo Fighters, Green Day, Volbeat, Johnny Cash, Coldplay en Status Quo.
Ticket info: Coverland Presents Legends Live, 26,50 euro. Qmusic The Party FOUT XXL 24,00 euro en een combi-ticket voor beide dagen kost 41,50 euro (genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten). Kaarten & info via https://www.hemelvaartfeesten.nl/.

Lenny Jay doet Michael Jackson live herleven; de gelijkenis is treffend. Foto: PR