Sc Varsseveld viert Oranjefestival

VARSSEVELD - Maar liefst 149 aanmeldingen had de activiteitencommissie van de jeugd van Sc Varsseveld ontvangen voor het oranjefestival. Maandag 9 mei was het zover; het zag volledig oranje op Oberink. Vlaggetjes, ballonnen en prachtig uitgedoste deelnemers. 

Zij kregen bij binnenkomst een naamsticker en de wangen werden nog even extra versierd met vlaggetjesschmink.
Het volledige hoofdveld was hierna gevuld met in oranje gehulde jeugd, tussen de 4 en 12 jaar. Ook de meiden waren goed vertegenwoordigd. De club hoopt hierin op een stijgende lijn, zodat er nog meer meidenteams opgericht kunnen worden. De velden worden momenteel op de maandag, woensdag en zaterdag al onveilig gemaakt door het MO10-team (meiden onder 10), dat naast fanatiek voetbal ook enorm vol lol heeft. Zoals het er nu naar uitziet, heeft de club aan aanwas van meiden én natuurlijk van jongens niet te klagen.
Na afloop kregen alle deelnemers een goodiebag. In de goodiebag van de nieuwe deelnemers zat ook een flyer met de uitnodiging om de rest van het seizoen gratis mee te komen trainen. De aanmeldingen hiervoor stromen al binnen. Wil jij dat nu ook? Stuur even een mailtje naar scvarsseveldactiviteiten@gmail.com.