Gezond & Well(ness) beurs

WESTENDORP - Zondag 22 mei is er in Kulturhus De Vos in Westendorp de Gezond & Well(ness) beurs. Een divers aanbod op het gebied van gezondheid door 24 ondernemers uit de regio. Van 11.00 tot 15.00 uur zijn de deuren van De Vos geopend. De toegang is gratis. 

De Varsseveldse onderneemster Marijke ter Haar van Praktijk Mea Vota organiseert, naast haar therapeutische werkzaamheden, klankbelevingen, drummassages en healingen, voor de eerste keer deze beurs in Kulturhus De Vos.  De ondernemers presenteren een divers aanbod van producten en diensten op het gebied van gezondheid; hypnotherapie, massages, edelstenen, LR producten, tarot, numerologie, acupressuur, reiki, toksen, engelenhealing, wierook, bijenwaskaarten, energetix, drums, ratels, orakelkaarten, lijfkracht- en systeemherstel (energetische therapie), young living oliën, acces bars, qi gong, zielstekening en healing.
De bezoeker kan bij diverse standhouders een consult laten doen. Deze kost maximaal 15 euro per consult. Maar ook is er ruimte om deel te nemen aan een qi gong oefening of zich laten informeren over diverse therapieën.
De eerste 33 bezoekers ontvangen een gratis attentie bij binnenkomst.
Marijke ter haar wil met het organiseren van deze beurs de reeds gevestigde, maar ook de startende ondernemer de kans geven zichzelf te presenteren.
Meer informatie: 06-41841702.