Vrouwenkoor Con Brio. Foto: Guido Pelgrim
Vrouwenkoor Con Brio. Foto: Guido Pelgrim Guido Pelgrim

Zondagmiddagconcert vrouwenkoor Con Brio

Muziek Etten

ETTEN - Op zondag 12 juni geeft vrouwenkoor Con brio een concert in zaal Köster in Etten. Aanvang van het concert is 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal, de entree is 8,50 euro. Daarvoor krijgt u tevens een kopje koffie of thee. Tijdens de pauze kunt u een lekker stuk zelfgebakken taart kiezen bij het uitgebreide taartenbuffet. Kaarten reserveren kan via website  of info@conbrio-etten.nl. 

 De dames van Con Brio kunnen niet wachten om weer samen op te treden. Het concert krijgt dan ook de titel “The time of singing” mee. Tijdens de lockdown zijn de repetities online doorgegaan en is er ook hard gewerkt aan nieuw repertoire.
Con Brio staat onder leiding van dirigent Nick Moritz. Vaste pianist Julian Simmes begeleidt het koor. Bij enkele nummers wordt het koor begeleid door Julian samen met zijn broer Jelmer Simmes op viool. Het programma is zeer divers, met veel nieuwe nummers en enkele Ierse liederen.
Con Brio is opgericht in 1958 en zal in 2023 haar 65-jarig jubileum vieren. Zangplezier en streven naar kwaliteit gaan prima samen bij Con Brio. Stemtraining en thuis oefenen hoort daar dan ook bij. Onlangs hebben al wat vrouwen gebruik gemaakt van de gratis lessen stemtraining.
Er is nog plaats voor nieuwe leden. Kom dan eens luisteren bij een repetitie, op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur bij zaal Köster in Etten.