Hemelvaartsmarkt in Terborg: waar feest voor jong en oud

TERBORG - Op donderdag 26 mei tussen 11.00 en 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse gezellige sfeervolle Hemelvaartsmarkt in het centrum van Terborg plaats. 

De evenementencommissie van Terborg Centraal, de ondernemersvereniging, heeft alles in het werk gesteld om er weer een gezellige feestelijke markt van te maken. 

Na twee jaar dat dit niet kon, hebben we weer zin in dit traditionele evenement. Een plek van ontmoetingen, gezelligheid en zomers vertier!
De zomermarkt is zoals altijd in de hele Hoofdstraat te bezoeken. Er is een breed scala aan diversiteit van kraamhouders. "We hopen dan ook op een zonovergoten Hemelvaartsdag in gezellige sfeer", aldus een woordvoerder.
Terborg heeft twee jaar corona doorstaan en ondanks dit heeft Terborg weer een behoorlijk positieve ontwikkeling doorgemaakt, als het gaat om het winkeliersbestand. Zo is er een gezellige eetgelegenheid bijgekomen, een lunchroom, een kado winkel, hebben diverse winkels zich uitgebreid, vernieuwd of nieuwe plannen. "Dus volop reuring in het gezellige stadje."
Het Sint Jorisplein, met haar twee restaurants, een gezellig bar met terrassen en liefdevolle lunchroom straalt dagelijks een bijzonder sfeer van gezelligheid uit. De rommelmarkt zal doorlopen vanuit de Hoofdstraat naar de Walstraat. Aanmelden van jong en oud voor de rommelmarkt kan nog via info@marktvision.nl. Tevens kunnen via Marktvision kramen gehuurd worden. Natuurlijk zijn alle winkels open en klinken overal de vrolijke muzieknoten van DJ Tom.