Stagiair Lieke en deelnemer Marloes.
Stagiair Lieke en deelnemer Marloes. PR

Open dag bij dagbesteding Mini Manna

Doetinchem/Ulft - Op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 15.00 uur is er bij de dagbesteding van Stichting Mini Manna in Doetinchem én Ulft een open dag. Ervaar de sfeer, ontmoet deelnemers en medewerkers of ga zelf aan de slag met een activiteit. “Een plek van rust, gezelschap en creativiteit”

In de dagbesteding gebeurt van alles. Zoals meubels opknappen, apparaten testen, producten pimpen, schilderen, naaien en schrijven. Of je werkt in de houtwerkplaats, bent bezig met koken of buiten in de tuin. Ook in de eigen kringloop en supermarkt werken deelnemers mee. Je kunt dus écht stappen zetten en ervaring opdoen in structuur, omgaan met collega’s en vaardigheden aanleren. “Ik ben hier graag zodat ik niet hele dagen thuis hoef te zitten. Ik wil graag bezig zijn.”
In oktober bestaat de dagbesteding in Doetinchem vijf jaar. Charlotte de Jong, oprichter en teamleider zorg: “in onze dagbesteding sluiten we aan bij de wensen en mogelijkheden van onze deelnemers. Iedereen heeft kwaliteiten die uitgebouwd kunnen worden en we leren er ván en mét elkaar. De komende tijd gaan we meer persoonlijke begeleiding aanbieden, zodat we deelnemers ook in hun thuissituatie kunnen ondersteunen. Met de vestigingen in Doetinchem, Ulft, Winterswijk én onze winkel [S]MAAK zijn we regionaal actief en betrokken.” ”Het voelt als een grote familie, jezelf zijn, positieve flow en geen dag hetzelfde”
De dagbestedingen zijn op werkdagen geopend, [S]MAAK ook op zaterdag. Om deel te nemen heb je een indicatie nodig of persoonsgebonden budget (pgb).
Informatie via app, sms of bel met Charlotte op 06 - 559 00 955, of mail naar charlotte@minimanna.nl.
De Dagbesteding Mini Manna is te vinden aan de Tollensstraat 1 Doetinchem en Kanunnik de Vriesstraat 42 Ulft. De winkel en dagbesteding [S]MAAK aan de Waterstraat 30 Doetinchem.


minimanna.nl