Zomer in Gelderland komt op bezoek in Varsselder-Veldhunten

VARSSELDER VELDHUNTEN - Omroep Gelderland komt op donderdag 18 augustus naar Varsselder-Veldhunten met het programma Zomer in Gelderland. Deze dag staat Varsselder-Veldhunten in de schijnwerpers en krijgt het dorp 's morgens om 9.30 uur een opdracht op het veldje bij 't Dorpshuus. Met deze dag-opdracht kan Varsselder-Veldhunten punten verdienen, wat uiteindelijk een totaalscore oplevert en een leuk geldbedrag. 

Het bestedingsdoel van het te winnen geldbedrag is Stichting de Dierenweide in Varsselder-Veldhunten. De live uitzending van TV Gelderland komt vanaf het veldje bij 't Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten.

Om zoveel mogelijk punten te verdienen is de aanwezigheid van veel publiek van belang. Iedereen is  van harte welkom ook voor niet-inwoners van  Varsselder-Veldhunten. De uitzending begint om 18.00 uur maar de organisatie raadt iedereen aan om al vanaf 17.15 uur richting 't Dorpshuus te komen. Aan het einde van de tv-uitzending wordt het totaalbedrag bekendgemaakt en is er als afsluiter nog een muzikale act en zijn er diverse activiteiten.