De werkgroep met het plan voor het Boskapellebusken. Foto: PR
De werkgroep met het plan voor het Boskapellebusken. Foto: PR PR

Sinderense burendag op het Boskapellebusken

Maatschappij Sinderen

SINDEREN - Op zaterdag 24 september, de nationale burendag, wordt ´s middags de eerste Sinderense burendag gehouden voor alle inwoners van Sinderen. De burendag wordt georganiseerd op het terrein van het Boskapellebusken.

Er is een gezellig programma samengesteld voor alle inwoners van de kern en het buitengebied, maar ook voor de mensen die zich betrokken voelen bij het Boskapellebusken. Er staan allerlei spelen, stenen vilten en diverse muzikale optredens op het programma. Huisbakkers kunnen hun favoriete, zelfgebakken cake om 13.45 uur ter plekke bij de jury inleveren voor de cakebakwedstrijd. De winnaar gaat naar huis met de wisselbeker en eeuwige roem.
Daarnaast is er een vliegerwedstrijd, dus neem allemaal je vlieger mee. Ook is er een kampvuur met lekkers. Kortom, het belooft een gezellige middag voor jong en ouder te worden.
Natuurlijk wordt deze middag ook gebruikt om de bezoekers bij te praten over de huidige stand van zaken omtrent het Boskapellebusken.
De burenmiddag is van 14.00 tot 17.00 uur, op de hoek van de Boskapelle en de Kapelweg op Sinderen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het buurtschapshuis.
Meer informatie is te vinden op de website.


www.boskapellebusken.com