Sint Hubertus viert Gildedagen

ULFT - Het Ulftse Sint Hubertusgilde viert haar jaarlijkse Gildedagen op zaterdag 24 en zondag 25 september. Tijdens deze Gildedagen wordt er geschoten voor het Koningschap, een belangrijke gebeurtenis bij de schutters van het Ulftse Gilde.

Op zaterdag start de Gildemis om 18.00 uur in de Petrus en Pauluskerk. De drumfanfare van het Gilde zal de viering muzikaal omlijsten. Na de Gildemis volgt er een rondgang door het centrum. Daarna is er tijd voor een groot Tentfeest op het Kennedyplein in Ulft met Free Your Mind en Orlando Uitenwerf. Aanvang 20.00 uur en de entree is gratis.
Zondag 25 september worden het Koningspaar Harold en Bianca Wilke en Jeugdkoningin Jodi Huntink voor de laatste maal afgehaald door het Gilde. Zij zullen op deze dag hun titels doorgeven.
Na de rondgang volgt het ontbijt met de huldigingen van de jubilarissen. Aanvang van de schietwedstrijden is 12.00 uur. Aansluitend is er een feestmiddag met gezellige muziek op het Kennedyplein nabij het verenigingsgebouw van Sint Hubertus, de entree is gratis.


www.sinthubertusulft.nl