Schaakvereniging De Kameleon zoekt nieuwe leden

Club ontwerpt cursus voor elk niveau

TERBORG - Sinds half januari 2019 heeft schaakvereniging De Kameleon haar thuisbasis in verzorgingstehuis Azora Antonia in Terborg. In een ruime en comfortabele omgeving kunnen onze spelers zich volledig richten op hun grote doel:  het kampioenschap in de SOS competitie van de Oostelijke Schaakbond. 

De Kameleon is een bescheiden vereniging met de ambitie om te groeien. Gezien het achterland (Gemeente Oude IJsselstreek en Gaanderen) moet dit een reƫle doelstelling zijn. Het bestuur hoopt dat vele, nu nog thuisschakers, onze gezellige, ambitieuze vereniging weten te vinden, ook vrouwen. Voor nieuwkomers is er een schaakcursus voor beginners, in eigen beheer gemaakt.

Clubavond
Dinsdagavond is de clubavond. Vanaf 20.00 uur wordt er gestreden in de interne -, beker -, snelschaak - of externe competitie. De vereniging vindt het belangrijk om de beginnende schakers goed te begeleiden. Hiervoor is dus een cursus ontworpen om hun niveau te verhogen. Een groot voordeel van onze club is dat elke speler op de clubavond een gelijkwaardige tegenstander treft.
Meer informatie op de website.


www.svdekameleon.nl