PCOB

VARSSEVELD - Aan het begin van het nieuwe seizoen heeft de programma commissie van de PCOB afdeling Varsseveld voor een luchtig programma gekozen. Dinsdag 27 september is de eerste bijeenkomst en treden de Zingende Buurvrouwen uit Etten op, met liedjes, cabaret en vermaak, Men is van harte welkom in Het Borchuus. De aanvang is om 14.30 uur en de zaal is open vanaf 14.00 uur.


Open tuinen

REGIO - Op zondag 25 september aanstaande stellen een aantal leden van Groei & Bloei Aalten en omgeving nog één keer hun tuin open voor tuinbezoek.

De volgende tuinen zijn dan geopend: Familie Onderwater, Kersendijk 7, Westendorp, familie Helleman, Morgenzonweg 136 te Winterswijk en familie Ter Haar, Legtersdijk 1, Aalten.


Duits goede
doelen-concert

REDEVOORT - Op 1 oktober om 19.30 uur houdt de Lionsclub Oost Achterhoek een ‘Gemütliche Deutsche Abend' met Musikzug Versetal uit Werdohl met een breed repertoire van Duitse Schlagers tot popklassiekers. Dit concert wordt gehouden in 't Grachthuys, Kruittorenstraat 1 in Bredevoort. Alle opbrengsten van de kaarten (vijf euro) en de verloting komen ten goede aan 'Kinderen in armoede' in de Achterhoek. Kaarten via www.lionscluboostach-terhoek.nl/concert.