Oktober schietmaand bij schutterij De Eendracht Ulft
Oktober schietmaand bij schutterij De Eendracht Ulft Foto PR

Oktober schietmaand bij Schutterij De Eendracht

ULFT – Wie altijd al eens heeft willen schieten met een luchtgeweer, pistool of kruisboog heeft daarvoor in oktober alle gelegenheid bij Schutterij ‘’De Eendracht’’ in Ulft. Tijdens de ‘oktober schietmaand’ wordt iedereen zonder ervaring, goed op weg geholpen door ervaren schutters. Wie voldoende punten weet te scoren mag mogelijk meedoen aan het ‘kampen’.

Verder is er de mogelijkheid om op de geluksbaan te schieten. Hierbij is de uitdaging om, met een beetje geluk, het hoogste puntenaantal te halen. Het kan maar zo gebeuren dat men met een droge metworst of een ijstaart naar huis gaat.

Vanaf zaterdag 1 oktober, rond de klok van 20.00 uur, staan de schietbanen weer opgesteld voor de volwassenen. Een dag later, op zondag 2 oktober vanaf 10.00 uur kan de jeugd lekker komen schieten op verschillende onderdelen. Let op, voor het jeugdschieten moeten kinderen minimaal zeven jaar zijn. Wie jonger is hoeft niet te treuren want voor kinderen onder zeven jaar staat er een ‘kippen schietbaan’ opgesteld waar met een kleine kruisboog op ‘kippen’ geschoten kan worden.

Wie op zaterdag 1 of zondag 2 oktober verhinderd is, maar wel graag een keer wil schieten is de hele maand oktober, op zaterdagavond en op zondagochtend, van harte welkom.

Op zondag 23 oktober gaat de jeugd strijden om de eerste plek. Een week later, op zaterdag 29 oktober gaan de volwassenen de strijd met elkaar aan. Kortom, de oktober schietmaand mag men niet missen!