Leden helpen met inpakken. Foto: PR

Leden helpen met inpakken. Foto: PR

Foto: PR

Speculaasactie Fanfare Varsselder

VARSSELDER - Op vrijdag 18 november en zaterdag 19 november houdt Fanfare St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten weer haar jaarlijkse Speculaasactie. De koeken worden gebakken bij bakkerij Heyerman. De opbrengst van de actie gaat naar de jeugdopleiding. De fanfare biedt enkele gratis muzieklessen aan om spelenderwijs kennis te maken met de verschillende instrumenten. Ook is de actie bestemd voor de aanschaf van nieuwe instrumenten.

Vrijdagmiddag vanaf 17:00 uur en zaterdag overdag, kan men leden van het fanfareorkest aan de deur verwachten. Het is geen nieuws meer dat de prijzen van grondstoffen en de energiekosten sterk zijn gestegen. Toch weet de muziekvereniging om de prijzen van de speculazen lager dan de winkelprijs te houden. Eén zakje met 8 heerlijke speculaas koeken kost vier euro en twee zakjes worden voor de actieprijs van 7,50 euro aangeboden. Ook dit jaar is het mogelijk om met een QR-code te betalen. Vorig jaar was dit een enorm succes. 

Er wordt niet alleen in Varsselder Veldhunten verkocht, maar ook in de omliggende dorpen. Tevens kan men, op vrijdagmiddag 18 november tussen 17.00 en 20.00uur of zaterdag 19 november tussen 9.00 en 14.00 uur, in ‘het Dorpshuus’ in Varsselder terecht om speculaaskoeken te kopen. Voor informatie of bestelling graag contact opnemen met Henri Hebbink, tel. 06-22619426

Of via onze website: https://bit.ly/speculaasactie2022