Sfeervolle winterfair in Terborg

TERBORG - Op zondag 27 november houdt Terborg Centraal, de ondernemersvereniging van Terborg, wederom een sfeervolle winterfair genaamd 'Winterdromen'. 

Voor deze grote winterse markt, ontvangt men dit jaar bij een aantal ondernemers bij binnenkomst een kleine versnapering. Tevens kan er, onder het genot van de vrolijke klanken van live muziek, wandelen over de markt.

Rad van Fortuin
In de hoofdstraat komt een groot Rad van Fortuin te staan. Alle winkels geven aan kopende klanten een lotnummer en stellen de prachtigste prijzen ter beschikking. Dit alles wordt door een bekende Achterhoeker gepresenteerd.

Tevens zal Catch20 van zich laten laten horen. Deze band met twintig zangers staat bekend om hun vette shows met bekend repertoire. Van up-tempo, soul tot energieke rock, afgewisseld met de sfeerverhogende ballads en über-relaxte reggae.

Veel te beleven
Natuurlijk is er in de Hoofdstraat en op het St. Jorisplein van alles te doen. Zo is er een draaimolen, kan men de genieten van glühwein, zijn er heerlijke speculaasjes en feestelijke marktkramen met verrassende producten. Vanzelfsprekend zijn veel winkels geopend. Wie een tussenstop of koffiepauze wil maken kan genieten bij een van de diverse mooie horeca locaties.

De Terborgse Winterfair is een prachtige regionale wintermarkt. Alle ondernemers slaan de handen ineen om van de Winterfair Terborg een geweldige beleving te maken. 

De Winterfair in de Hoofdstraat van Terborg is op zondag 27 november van 12.00 uur tot 17.00 uur.