KerstWandeltheater 2016
KerstWandeltheater 2016 Foto: Christian Meuleman

Levend kerstverhaal in het KerstWandeltheater

VARSSEVELD - Na een lange pauze is er dit jaar gelukkig weer een KerstWandeltheater in Varsseveld en wel op zondag 18 december. Iedereen van jong tot oud kan er aan meedoen.

Vanaf gebouw “De Eendracht” aan de Prinses Beatrixstraat 1 is een sfeervol verlichte route uitgezet die leidt langs de scènes van het kerstverhaal uit de Bijbel. Het startpunt en eindpunt is bij De Eendracht en vertrekken kan tussen 16.30 en 18.00 uur. De tocht is 2,5 kilometer lang en duurt ongeveer anderhalf uur. 

Langs de route zijn stopplaatsen waar alle gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus worden verteld en uitgebeeld. Bij het eindpunt wacht een warm drankje op de deelnemers. Naast medewerking van een flink aantal spelers zullen anderen zorgen voor muziek. Een vrije gift is welkom en kan bij De Eendracht worden gegeven. De route is goed begaanbaar voor mensen in rolstoel of met kinderwagen. 

Het KerstWandeltheater staat voor het brengen van een hoopvol verhaal, ook voor onze tijd. Het is een samenwerking van alle geloofsgemeenschappen in Varsseveld: Parochie Maria-Laetitia, Vrijzinnigen Varsseveld e.o., Christengemeente De Wingerd en de Protestantse Gemeente Varsseveld. Ook in 2012 en 2016 heeft dit sfeervolle evenement met veel succes plaatsgevonden. Contactpersoon namens de organisatie is Marja Rougoor, tel. 0315-241930, marjarougoor@agroconnect.nl. Kom, doe mee en beleef het kerstverhaal !!

KerstWandeltheater 2016
KerstWandeltheater 2016