Overzichtsfoto van eerste editie Brocante markt Silvolde. Foto: Henk van Raaij
Overzichtsfoto van eerste editie Brocante markt Silvolde. Foto: Henk van Raaij Henk van Raaij

Tweede brocante markt in kerk Silvolde

SILVOLDE - De Mauritiuskerk in Silvolde is op 15 januari weer het decor van een heuse brocante markt. Het gebouw in het centrum van het dorp is in handen van de coƶperatie Mauritius en doet meer en meer dienst als dorpshuis. Om dorpshuis en dorp op de kaart te zetten wordt een brocante markt georganiseerd.

Op zondag 15 januari vindt de tweede Brocante Markt plaats. Tijdens deze markt bieden ca. 30 deelnemer hun brocante, retro & vintage spullen aan, over een totale lengte van 100 meter aan kramen. Het geld dat verdiend wordt met de entree en de verhuur van stands komt in de reserves die nodig zijn om de exploitatiekosten te dekken voor het beeldbepalende gebouw in Silvolde. 

Op het oude altaar zal een gezellig terras worden aangelegd, waarbij koffie, thee, fris, soep en broodjes worden geserveerd. Dit alles in de Franse sfeer met een chanson op de achtergrond.

De lovende woorden van bezoekers en standhouders over de eerste Brocante markt (met ruim 850 bezoekers), heeft de organisatie doen besluiten deze markt elk kwartaal terug te laten keren. Iedereen is welkom op zondag 15 januari van 10:00 - 16:00 uur in het grootste gebouw van het Centrum in Silvolde. Lekker rondstruinen op een gezellige indoor brocante markt.

De coƶperatie is ook op zoek naar andere mensen die ook markten willen organiseren, bijvoorbeeld een smaakmarkt, whiskyproeverij of een hobbybeurs. Mocht je dus gedachten hebben laat het ons weten en we maken het samen werkelijkheid.


cooperatiemauritius.nl